FAQ - Реєстрація на лотерею "Зелена Карта"
Суббота, 03.12.2016, 16:40
Реєстрація на лотерею "Зелена Карта" Головна

Реєстрація

Вхід
Приветствую Вас Гость
Меню сайту
Главная » FAQ [ Добавить вопрос ]

Як правило, під «вихідцем» з певної країни мають на увазі людину, яка народилася у цій країні, незалежно від її громадянства та від того, у якій країні вона проживає зараз. Але в імміграційній процедурі відповідно до положень Розділу 202(b) Акту про Імміграцію та Громадянство термін «виходець» може застосовуватися також до осіб, які мають підстави вважатися «приписаними» до країн, відмінних від тих, де вони народилися.

Наприклад, якщо головний претендент народився у країні, яка не допускається до участі у Програмі ДВ у поточному році, він може «приписатися» до країни, у якій народилася/народився його дружина/чоловік. Проте у цьому випадку претендент зможе отримати ДВ-1 лише тоді, коли його дружина/чоловік також матиме дозвіл на імміграцію у США і отримає ДВ-2, причому обоє повинні виїхати до Сполучених Штатів за своїми диверсифікаційними візами одночасно. Так само неповнолітня дитина може бути «приписаною» до країни, у якій народився один з її батьків.

І , нарешті, кожен претендент, який народився в країні, яка у поточному році не охоплюється Програмою ДВ, може «приписатися» до країни, в якій народився один з його батьків, якщо жоден з них не був постійним мешканцем тієї країни, де народився претендент. Загалом людина не вважається мешканцем країни, у якій вона не народилася і не була законним чином натуралізована, якщо вона тимчасово відвідує цю країну, або перебуває на її території у бізнесових чи професійних справах за дорученням організації, в якій вона працює, або уряду своєї країни.

Претендент, який наполягає на зміні «приписки», повинен надати відповідну інформацію у своїй реєстраційній заявці (пункт 6). Увага: заявка може бути дискваліфікована якщо під час її заповнення, претендент обере невірну країну, тобто країну, до якої він/вона не може «приписатися».

Рейтинг: 4.5/2

Для Електронної реєстраційної форми підписи не потрібні.

Необхідно надавати нещодавно зроблені окремі фотокартки особи, яка подає заявку, її чоловіка/дружини та всіх їх дітей віком до 21 року. Групові та сімейні фотокартки не прийматимуться. Уточніть інформацію щодо вимог, які висуваються до фотокарток на с.3 цього документа.

Рейтинг: 3.8/4

Диверсифікаційні візи розігруються з метою розширення імміграційних можливостей для мешканців країн, які не надсилають до Сполучених Штатів великої кількості іммігрантів. Закон вимагає, щоб диверсифікаційні візи не надавалися вихідцям країн з високим рівнем імміграції до США. Останні визначаються законом як країни, звідки за сімейними та робочими візами до Сполучених Штатів іммігрувало понад 50 тисяч осіб за попередні пять років. Щороку Служба Громадянства та Імміграції США(США СГІ) уточнює кількість іммігрантів, які вїхали до США за сімейними та робочими візами, впродовж останніх пяти років, аби зясувати, вихідці з яких країн не повинні охоплюватися щорічною лотереєю з розіграшу диверсифікаційних віз. Оскільки аналіз проводиться по кожній країні окремо перед кожним реєстраційним періодом Програми, перелік країн, вихідці з яких не беруть участі у розіграші диверсифікаційних віз, з року в рік може змінюватися.

Рейтинг: 0.0/0

За законом у рамках Програми імміграційної диверсифікації США відібраним у її перебігу особам щороку надається щонайбільше 55 тисяч віз на постійне проживання. Проте Актом про Врегулювання у Нікарагуа та Допомогу Країнам Центральної Америки (ВНДКЦА), ухваленим Конгресом США у листопаді 1997 року, передбачається, що, починаючи з розіграшу 1999 року впродовж невизначеного терміну 5 тисяч з 55 тисяч віз, які виділятимуться щороку для Програми ДВ, будуть використовуватися у Програмі ВНДКЦА. Фактичне зменшення кількості віз для Програми імміграційної диверсифікації вперше мало місце у 2000 році, і у 2008 році цей порядок залишатиметься в силі.

Рейтинг: 4.3/3

Служба Громадянства та Імміграції США(США СГІ) визначає регіональні обмеження на кожен рік згідно формули, наведеної у Розділі 203(с) Акту про Імміграцію на Громадянство (АІГ). Інформація про регіональні обмеження кількості віз буде оприлюднена, як тільки США СГІ завершить всі необхідні розрахунки.

Рейтинг: 5.0/1

Заявки на участь у розіграші ДВ-2009 прийматимуться протягом реєстраційного періоду. Щороку впродовж реєстраційного періоду заявки на участь у Програмі подають мільйони людей. Величезна кількість заявок обумовлює колосальні обсяги роботи з відбору претендентів, які виграють, та обробки їх документів. Трьохмісячний (протягом жовтня, листопада і грудня) реєстраційний період дасть достатньо часу, аби вчасно сповістити претендентів про виграш. Це також дасть можливість претендентам і нашим посольствам та консульствам підготувати і обробити анкети для отримання віз. Аплікантам радять надсилати свої заявки якомога раніше протягом реєстраційного періоду. Підвищений попит наприкінці реєстраційного періоду може значно сповільнити роботу системи. Жодна заявка не буде прийнята після 12:00 години за Східним Стандартним Часом 2 грудня 2006 року.

Рейтинг: 4.0/1

Так, претендент може перебувати як у США, так і в іншій країні, і заявку можна буде надіслати як зі Сполучених Штатів, так і з будь-якої іншої країни.

Рейтинг: 0.0/0

Так, закон дозволяє подавати кожній особі лише по одній заявці впродовж кожного реєстраційного періоду. Претенденти, від імені яких буде надіслано більше однієї заявки, будуть дискваліфіковані. Державний Департамент застосовуватиме найдосконаліші технології та інші засоби, щоб виявити осіб, які надсилатимуть більше однієї заявки протягом одного реєстраційного періоду. Претендентів, які надішлють більше однієї заявки, буде дискваліфіковано, а інформація про них буде постійно зберігатися у Державному Департаменті. Претендентам дозволяється подавати заявку щороку під час встановленого реєстраційного періоду.

Рейтинг: 0.0/0

Так, чоловік і дружина можуть подати по одній заявці, якщо вони відповідають вимогам, що висуваються до потенційних іммігрантів. Якщо один з них виграє у лотереї, другий отримує статус близького родича.

Рейтинг: 5.0/2

У своїй заявці Ви повинні надати інформацію про Вашу/Вашого дружину/чоловіка та всіх дітей віком до 21 року, які не перебувають у шлюбі, за винятком дітей, які вже є громадянами США або мають право на постійне проживання у Сполучених Штатах. Ви повинні надати інформацію про дружину/чоловіка навіть у тому разі, якщо Ви з нею/з ним не живете разом. Якщо Ви розлучені або офіційно проживаєте окремо (існує письмова домовленість, засвідчена судом, або судове рішення), Вам не потрібно згадувати в анкеті Вашу колишню/колишнього дружину/чоловіка. Ви повинні надати відомості про ВСІХ Ваших дітей віком до 21 року, які не перебувають у шлюбі, як рідних, так і дітей Вашої/Вашого дружини/чоловіка від попереднього шлюбу та дітей, всиновлених у встановленому законодавством Вашої країни порядку. Ця вимога не поширюється лише на дітей, які вже є громадянами США або мають право на постійне проживання у Сполучених Штатах. До переліку дітей повинні увійти всі діти віком до 21 року, навіть якщо вони не проживають разом з Вами, і Ви не маєте наміру звертатися за диверсифікаційними візами для них.

Той факт, що Ви перелічили членів своєї родини у Вашій заявці, не означає, що всі вони повинні будуть вирушити до США разом із Вами. Вони можуть і залишитися на батьківщині. Проте, якщо Ви при оформленні візи внесете до переліку осіб, які перебувають на Вашому утриманні, імена тих, кого Ви не згадали у реєстраційній заявці, Вашу справу буде анульовано. (Це положення стосується лише тих осіб, які були на утриманні під час подачі реєстраційної заявки, і не поширюється на тих, хто перейшов на Ваше утримання у пізніший час). Ваша дружина/чоловік може подати окрему заявку, навіть якщо відомості про неї/нього були внесені Вами до реєстраційної заявки, за умови, що Ви обоє надасте вичерпну інформацію про членів Вашої родини, які перебувають на Вашому утриманні. Див. питання 10 вище за текстом.

Рейтинг: 4.0/1

Претенденти можуть заповнювати і надсилати свої заявки власноруч, проте це за них можуть зробити і інші особи. Незалежно від того, була заявка заповнена самим претендентом, чи йому допомагав адвокат, товариш, родич тощо, від імені кожної особи повинна надійти лише одна заявка. Якщо заявка виявиться виграшною, претендентові буде вислано поштою відповідне повідомлення лише на адресу, зазначену у заявці.

Рейтинг: 0.0/0

Закон і нормативні акти вимагають, щоб кожен претендент мав щонайменше закінчену середню освіту чи її еквівалент, або впродовж останніх пяти років дворічний робочий стаж, який вимагає не менше двох років професійно-технічної підготовки. Під «середньою освітою або її еквівалентом» мається на увазі успішне закінчення дванадцятирічного курсу початкової та середньої школи у Сполучених Штатах або успішне офіційно підтверджене закінчення в іншій країні курсу початкової та середньої освіти, що прирівнюється до курсу середньої школи у США. Документальне підтвердження освіти або професійного стажу не потрібно прикріплювати до реєстраційної заявки, але його необхідно буде надати працівникові консульства під час співбесіди на отримання візи. Для того, щоб визначити, чи відповідає рівень освіти або професійної підготовки встановленим вимогам, можна скористатися базою даних Міністерства праці США O*Net OnLine.

Носії яких професій допускаються до участі у ДВ програмі ? В онлайновій базі даних Міністерства праці США професії розділені на 5 зон. Незважаючи на те, що багато професій представлені на сайті Міністерства праці, лише носії певних професій допускаються до участі у ДВ програмі. Для того, щоб бути допущеним до участі у лотереї на основі професійної підготовки, Ви повинні упродовж останніх 5 років мати дворічний робочий стаж за спеціальністю, що входить в зону 4 або 5 рівня 7 і вище згідно класифікації спеціальної професійної підготовки (СПП). Щоб перевірити, чи Ваша спеціальність дозволяє брати участь у ДВ програмі, виконайте таку послідовність дій: виберіть розділ “Find occupations” (знайти професії), після цього перейдіть на “Job Family” (група професій). Наприклад, виберіть розділ «Архітектура і механіка» і натисніть «GO». Перейдіть по лінку на Вашу професію. Або, наприклад, натисніть «Авіаінженер». Після того, як Ви обрали лінк на Вашу

професію, перейдіть на розділ “Job Zone” (зона професій), щоб вибрати потрібний Вам номер зони і рівень у рейтингу СПП(спеціальної професійної підготовки).

Рейтинг: 4.5/2

У Консульському Центрі Кентуккі всім надісланим з кожного регіону заявкам буде присвоєно індивідуальні номери. По закінченню реєстраційного періоду компютер навмання відбере виграшні заявки з-поміж заявок, надісланих з різних географічних регіонів. У межах кожного регіону перша випадковим чином відібрана заявка відповідатиме першій зареєстрованій справі про оформлення візи, друга заявка другій справі і так далі. Всі заявки матимуть однаковий шанс на відбір у межах кожного регіону. Коли заявку буде відібрано, претендентові буде вислано відповідне повідомлення з Консульського Центру Кентуккі, яке міститиме інструкції щодо порядку подальшого звернення по візу. Консульський центр Кентуккі продовжуватиме обробку справ доти, доки всі особи, заявки яких виявилися виграшними, не отримають повідомлення про необхідність звернутися до консульств США з метою отримання віз, або доти, доки всі, хто може це зробити, не звернуться до Служби Громадянства та Імміграції США для того, щоб змінити свій статус.

Увага

: повідомлення про виграш не надсилатимуться електронною поштою. Надіслані електронні повідомлення про виграш не є легітимними.

Рейтинг: 3.3/3

Так, за умови, якщо вони мають право на зміну свого статусу за іншими критеріями, передбаченими Розділом 245 Акту про Імміграцію та Громадянство (АІГ). Претенденти, які фізично перебувають у США, можуть звернутися до Служби Громадянства та Імміграції (СГІ США) з проханням змінити їх статус на статус постійного мешканця. Претенденти повинні мати на увазі, що СГІ США повинна встигнути закінчити розгляд їх справ разом зі справами їх близьких родичів, які перебувають за межами США, до 30 вересня 2009 року, оскільки саме цього дня закінчується термін проведення програми ДВ-2009. Візи для програми ДВ-2009 після 24-ї години 30 вересня 2008 року не видаватимуться за жодних обставин.

Рейтинг: 0.0/0

Ні, претенденти, заявки яких не будуть відібрані, не отримають ніяких повідомлень. Інформуватимуться лише автори виграшних заявок. Всі повідомлення про виграш будуть розіслані поштою протягом пяти-семи місяців після закінчення аплікаційного періоду на адреси, зазначені у заявках. Той, хто не отримає такого повідомлення, знатиме, що його заявка не була відібрана.

Рейтинг: 3.0/3

Для розіграшу у Програмі ДВ-2009 виділено 50 тисяч віз, але насправді кількість відібраних заявок буде більшою. Оскільки ймовірно, що не всі з перших 50 тисяч відібраних претендентів отримають візи чи звернуться по візи, у Консульському Центрі Кентуккі буде відібрано більше, ніж 50 тисяч заявок, аби видати всі виділені для програми диверсифікаційні візи. Водночас це означає, що віз вистачить не для всіх претендентів, чиї заявки будуть відібрані одразу після розіграшу. Всі відібрані претенденти будуть поінформовані про їх місця у списку. Співбесіди з відібраними претендентами розпочнуться на початку жовтня 2008 року. Консульський Центр Кентуккі розішле листи, у яких повідомить про дату і час співбесіди з претендентом, за 4-6 тижнів до запланованих співбесід із працівниками консульств. Візи, якщо їх кількість буде достатньою, видаватимуться кожного місяця тим претендентам, які будуть готові їх отримати протягом цього місяця. Як тільки 50 тисяч диверсифікаційних віз буде видано, річна програма завершиться. В принципі кількість віз може виявитися вичерпаною ще до початку вересня 2009 року, а тому відібраним претендентам не потрібно зволікати з оформленням документів, необхідних для отримання візи. Випадковий відбір Вашої заявки, здійснений компютером у Консульському Центрі Кентуккі, не дає гарантії, що Ви отримаєте візу.

Рейтинг: 5.0/1

Мінімальний вік для претендентів не встановлюється, але вимоги щодо закінчення середньої школи та професійної підготовки на час подання заявки, які висуваються до кожного головного претендента, практично не дають можливості взяти участь у лотереї особам віком до 18 років.

Рейтинг: 4.0/1

Ні. На претендентів поширюються всі ті обмеження відносно надання їм імміграційних віз, що наводяться в Акті про Імміграцію та Громадянство. Не існує жодних спеціальних положень щодо зняття обмежень, які унеможливлюють надання віз, окрім передбачених цим Актом.

Рейтинг: 0.0/0

Так, цим особами дозволяється брати участь у програмі ДВ.

Рейтинг: 0.0/0

Особи, відібрані під час лотереї ДВ-2009, мають право звертатися по візи лише протягом 2009 фіскального року, тобто з 1 жовтня 2008 року по 30 вересня 2009 року. Претенденти повинні отримати диверсифікаційні візи або змінити свій статус до кінця фіскального року, тобто до 30 вересня 2009 року. Для тих осіб, які були відібрані, але не отримали своїх віз протягом 2009 фіскального року, на наступний рік право на отримання ДВ не переноситься. Аналогічно дружина/чоловік та діти, яким надається статус близьких родичів під час реєстрації для участі у розіграші ДВ-2009, можуть отримати свої диверсифікаційні візи лише з жовтня 2008 року по вересень 2009 року. Претенденти, які подають заявки на участь у програмі ДВ з-поза меж Сполучених Штатів, отримають виклик на співбесіду з Консульського Центру Кентуккі за 4-6 тижнів до запланованої дати співбесіди.

Рейтинг: 0.0/0

У випадку смерті переможця розіграшу справа автоматично анулюється. Дружина/чоловік/діти не можуть претендувати на отримання ДВ візи по цій заявці.

Рейтинг: 0.0/0

Електронна форма заявки буде доступна з 12:00 години за Східним Літнім Часом(GMT-4) 3 жовтня 2007 року до 12:00 години за Східним Стандартним Часом(GMT-5) 2 грудня 2007 року.

Рейтинг: 1.0/1

Ні, апліканти, які отримують візи ДВ, не отримують ніякої допомоги, такої як кошти на авіаквитки, оренда місця проживання чи субсидії. Якщо Вас обрано для отримання візи ДВ, перед тим, як візу може бути видано, Ви повинні будете надати докази того, що Ви не станете державним утриманцем у США. Таким доказом може бути комбінація з Вашого персонального майна, Свідоцтва про Підтримку, форми I-134 від родича чи друга, який проживає у США або/чи пропозиції від роботодавця зі США.

Рейтинг: 2.7/6

Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright Реєстрація на лотерею "Зелена Карта" © 2016 Хостинг от uCoz